Welkom bij

      8663  Stiens

                              Adresgegevens       Contact        Openingstijden

 

Gewoon bij Albert Heijn.                    webdesign: Jelle Hiemstra                       Aan de website wordt nog gewerkt.  ©2011                                                                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer weten over het prijspeil van Albert Heijn? Het hoe en wat van onze Laagste Actieprijsgarantie? Het idee achter de rode portemonnee? Hier vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen.

Assortiment

  Recepten

Aanbiedingen

 AH Stiens

AH St Anna

Hamsterspel

Ruilmiddag

     Extra

     AH.nl

  Personeel

Alles over wijn

Meer dan 70 sterwijnen maken Albert Heijn Wijnsupermarkt van het Jaar

Klik hier

Werken bij AH, Etos en
Gall& Gall in Stiens

 

Vacatures

Bij AH Stiens is zo nu en dan plaats voor parttime-- en weekend medewerkers bij de kassa, vers afdeling en de vulploeg. Blijf de website in de gaten houden voor alle vacatures. Dit zijn o.a. enkele functies zoals die bij ons geregeld worden gevraagd.

 

Vulploegmedewerker

De winkel vullen doen we bij AH Stiens vooral vroeg in de morgen en begin van de middag.  En dan kunnen daarna klanten in alle rust genieten van jullie werk. Meedraaien in een vulploeg is iets voor jou als je tenminste 15 jaar oud bent en minstens 4 uur per week beschikbaar bent.

Dit vragen we van je.

Verkoper vers

Werken in een verkoopteam bij AH Stiens is echt teamwork. Je leert van elkaar. Samen stel je doelen en plannen vast om van jullie vers afdeling een succes te maken. Ondertussen leer je het verkoopvak en alles over de versproducten die je verkoopt: kaas en verse vleeswaren, groenten en fruit, of vers brood en gebak.

De baan

Dit vragen we van je.

Solliciteren bij ....

Heb je belangstelling om ons team in Stiens te versterken dan kun je dit emailadres gebruiken om je digitaal aan te melden. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Welkom bij team Albert Heijn Stiens.

Welk werk we ook doen, één talent hebben we allemaal bij Albert Heijn: we kunnen goed samenwerken. Goed draaiende teams zijn de basis van leuk werk en van winkels waar klanten met plezier hun boodschappen doen. Ben jij goed in samenwerken? Dan zien we je graag!

Leuk werk, uitstekende voorwaarden.

Werk je bij AH Stiens, dan is alles perfect voor je geregeld: goed salaris en meer voordelige regelingen. Nieuwsgierige mensen bieden we alle ruimte om te leren en te groeien. En nog een voordeel van jouw baan:  in vakanties kun je altijd meer werken.